Home of BeautyOver mij

Ik ben Sandra, huidspecialist én eigenaresse van Home of Beauty in Harmelen. Je kunt bij mij terecht voor verschillende huidverbeterende en ontspannende behandelingen, waarbij jouw wensen centraal staan.

Als tiener vond ik het al heerlijk om vrienden en familie ‘gezichtsbehandelingen’ te geven in een tuinstoel in mijn slaapkamer, gewoon met wat producten van de drogist. Maar zoals dat vaker gaat in het leven kwamen er andere dingen op mijn pad.

Het is mijn passie om jouw huid weer te laten stralen!

Toch liet mijn passie me niet los, dus heb ik mij laten omscholen bij Beauty Academy Eye For You tot schoonheidsspecialiste. Inmiddels ben ik een professionele, ervaren huidspecialist en opende ik in oktober 2020 de deuren van Home of Beauty: een instituut waar ik me richt op natuurlijke verbetering van jouw huid. Dit betekent dat ik mij niet alleen bezig houdt met traditionele gezichtsbehandelingen, maar ook met behandeling van puistjes, pigmentvlekken, tekenen van stress en onbalans of huidveroudering zoals fijne lijntjes of rimpels.

Alles dat ik tijdens mijn opleiding heb geleerd neem ik mee in mijn praktijk. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholing, waarbij ik steeds weer over nieuwe behandelingen en producten leer. Zodat jij altijd kunt rekenen op een professionele behandeling volgens de nieuwste inzichten.

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Ik wil vrijblijvend advies

Om echte huidverbetering te bereiken, mag ik doen wat ik het leukste vind: jou op regelmatige basis een heerlijke, ontspannen behandeling geven met de hoogwaardige producten van Salonnepro. Daarnaast gebruik je thuis de juiste huidverzorging voor jouw huid, want jouw huid verbeteren we samen! We starten altijd met een uitgebreide intake en een huidanalyse, op basis van de conditie van jouw huid en jouw wensen krijg jij een persoonlijk behandelplan en advies voor jouw huidverzorging thuis.

Ben jij weleens onzeker over jouw huid door bijvoorbeeld puistjes, rimpels of pigmentvlekken? En wil jij dit graag op een ontspannen manier verbeteren? Dan help ik jou graag verder met een persoonlijk advies op maat!

Kom je langs?

Ik wil een stralende huid