Home of Beauty

Over mij

Mijn naam is Sandra Leyte, eigenaresse van Home of Beauty. Geboren in Gouda en na wat omzwervingen, voor de liefde in Harmelen terecht gekomen: wat een heerlijke plaats om te wonen!

Het is mijn passie om jouw huid weer te laten stralen!

Als tiener vond ik het al heerlijk om vrienden en familie ‘gezichtsbehandelingen’ te geven in een tuinstoel in mijn slaapkamer, gewoon met wat producten van de drogist. Wanneer je dit leest denk je misschien dat ik meteen na de middelbare school een opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd heb, maar niets is minder waar! Na de havo heb ik bij veel verschillende bedrijven in nog meer verschillende functies gewerkt, van verkoopster in een bakkerij tot sparringpartner op gebied van CDD van management en directie van een lokale bank. Alles heb ik met veel interesse gedaan en wat heb ik er veel van geleerd! Niet in de laatste plaats doordat ik vaak opleidingen volgde naast mijn werk, want de combinatie van feiten en praktijk past erg goed bij mij. Maar helemaal op mijn plek was ik nooit…

Toen tijdens mijn zwangerschap mijn contract niet verlengd werd, kreeg ik de kans om na te denken wat ik wél heel erg leuk vind om te doen: mijn eigen schoonheidssalon runnen! Het is voor mij de perfecte combinatie: het werken met mensen aan een stralende huid én helemaal zelf kiezen hoe ik mijn onderneming inricht.

Dus heb ik mij laten omscholen bij Beauty Academy Eye For You tot schoonheidsspecialiste. Inmiddels ben ik een professionele, ervaren huidspecialist en opende ik in oktober 2020 de deuren van Home of Beauty: een schoonheidssalon waar ik me richt op natuurlijke verbetering van jouw huid. Dit betekent dat ik mij niet alleen bezig houdt met de traditionele gezichtsbehandelingen, maar juist met behandeling van puistjes, pigmentvlekken, tekenen van stress en onbalans of huidveroudering zoals fijne lijntjes of rimpels. Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Ik wil vrijblijvend advies

Om echte huidverbetering te bereiken, mag ik doen wat ik het leukste vind: jou op regelmatige basis een heerlijke, ontspannen behandeling geven met de hoogwaardige producten van Salonnepro bij mij in de salon. Daarnaast gebruik je thuis de juiste huidverzorging voor jouw huid, want om jouw huid te verbeteren is het noodzakelijk dat we samen werken! We starten altijd met een uitgebreide intake en een huidanalyse, op basis van de conditie van jouw huid en jouw wensen krijg jij een persoonlijk behandelplan en advies voor jouw huidverzorging thuis.

Ben jij weleens onzeker over jouw huid door bijvoorbeeld puistjes, rimpels of pigmentvlekken? En wil jij dit graag op een ontspannen manier verbeteren? Dan help ik jou graag verder met een persoonlijk advies op maat!

Ik wil een stralende huid