Home of BeautyFruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarin met verschillende zuren gewerkt kan worden om beschadigde dode huidcellen te verwijderen. De peeling lost de “lijm” tussen de dode huidcellen op, waardoor deze los komen te liggen. Als de dode huidcellen verwijderd worden, is je huid gladder, soepeler en stralender. Hoeveel dode huidcellen er verwijderd worden ligt aan het gebruikte zuur en de inwerktijd.

Wanneer kies je voor een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling wordt vaak ingezet als all-round anti-aging behandeling, omdat het de aanmaak van collageen en de productie van nieuwe huidcellen stimuleert. Daarnaast heeft fruitzuur hydraterende eigenschappen.

Ook als je last hebt van pigmentvlekken als gevolg van zonneschade of melasma (zwangerschapsmasker) is een fruitzuurpeeling een goed idee, omdat het sterk verhelderend werkt. Hierdoor worden de vlekjes lichter en minder scherp afgetekend.

Een fruitzuurbehandeling zorgt bij een huid met puistjes en mee-eters voor het oplossen van talgverstoppingen, zodat je huid er direct rustiger uitziet. Daarnaast wordt de huid in balans gebracht, waardoor er minder snel nieuwe puistjes en mee-eters ontstaan. Ook de donkere verkleuringen die soms ontstaan na een puistje worden hiermee verminderd.

Een fruitzuurpeeling kan ook op het lichaam worden toegepast, zoals op de handen, decolleté of rug en schouders.

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging
  • Foto (om het proces bij te kunnen houden)
  • Fruitzuurpeeling afgestemd op de behoefte van de huid
  • Verwijderen onzuiverheden (indien nodig en alleen wanneer de huid het aan kan)
  • Masker
  • Dag- of nachtverzorging
  • Product advies thuisgebruik en eventueel advies vervolgbehandeling

€ 80,-
(50 minuten)

Maak jouw afspraak