Home of BeautySpecials

Specials

6-week Peel Treatment

Wil jij:

  • een jong en fris uitziende huid;
  • een stevigere huid;
  • minder hyperpigmentatie, huidverkleuringen en/of melasma;
  • af van dode huidcellen;
  • af van mee-eters en puistjes;
  • een beter gehydrateerde huid;
  • afvalstoffen en toxinen afvoeren;
  • vrije radicalen bestrijden?

Dan is de 6-week Peel Treatment iets voor jou!

Tijdens de 6-week Peel Treatment combineren we BioPulse Therapy behandelingen met fruitzuurpeelings passend bij jouw huidconditie en wensen. Door deze combinatie kunnen de resultaten ten opzichte van een kuur met alleen fruitzuurpeeling tot wel 50% verbeteren!

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De huid wordt gereinigd, waarna een speciaal masker aangebracht wordt. De behandeling is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloed en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen.

Een fruitzuurpeeling heeft een keratolytische werking, wat betekend dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling verweekt de kitsubstantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen en kunnen afschilferen. Het wordt ook wel een chemische (chemical) peeling genoemd. Ondanks het woord “ chemisch” zijn de peelings van natuurlijke afkomst.

Hoe ziet de 6-week Peel Treatment eruit?

Gedurende 6 weken vinden 4 behandelingen plaats. Allereerst bepalen we aan de hand van jouw huidconditie, wensen en eventuele ervaring met peelings in het verleden welke fruitzuurpeelings het beste ingezet kunnen worden.

Behandeling 1: BioPulse Therapy gecombineerd met fruitzuurpeeling

Behandeling 2: Fruitzuurpeeling

Behandeling 3: Fruitzuurpeeling

Behandeling 4: BioPulse Therapy gecombineerd met fruitzuurpeeling

Door de opbouw van deze kuur kunnen de resultaten ten opzichte van een kuur met alleen fruitzuurpeelings tot wel 50% verbeteren!

€ 675,-
(45 – 90 minuten)

Maak jouw afspraak