Home of BeautyDeluxe treatment

Deluxe treatment

Wil jij graag een mooie, gezonde en verzorgde huid na een ontspannen moment voor jezelf? Kies dan voor een Deluxe treatment.

De behandeling wordt afgestemd op jouw huidtype en -conditie en bestaat uit:

  • Waxen/epileren wenkbrauwen
  • Reiniging
  • Exfoliatie
  • Verwijderen onzuiverheden
  • Massage met een oil elixir afgestemd op de behoefte van de huid
  • Hydraterend en/of reinigend masker
  • Dag- of nachtverzorging

Wil jij deze behandeling upgraden? Kies dan voor toevoeging van BioActive Vitamin C of een van de luxe maskers! Meer informatie vind je hieronder.

BioActive Vitamin C
BioActive Vitamin C is 20% pure vitamine C welke direct opgenomen wordt door het lichaam. Het hoeft door het lichaam niet meer omgevormd te worden, dus het is direct klaar-voor-gebruik!

BioActive Vitamin C zorgt voor:
– collageenaanmaak
– versteviging van de huid
– verminderen van hyperpigmentatie
– verminderen van puistjes
– vermindering van verhoorning
– gevoelige huidproblemen geassocieerd met pH-onbalans.

Luxe masker
Lifting Gold Mask
Het Lifting Gold Mask is all about the glow. Het jelly masker bevat een stimulerend en actief serum met pro-vitamine B5 (panthenol), hyaluronzuur, aloë vera, rode algen en melkzuur, om de huid direct te transformeren van dof en vaal naar glad en glanzend. Daarnaast bevat het konjacwortel extract, een zeer hydraterend extract die fijne lijntjes gladstrijkt en zorgt voor volle, gehydrateerde huidcellen.

BioCellulose Oxygen Mask
Sterk activerend masker op basis van Biocellulose. Het Biocellulose masker is gedrenkt in een zuurstofrijk en ontgiftend serum. Het zorgt voor een echte zuurstof boost in de huid en versterkt gelijktijdig de barrièrefunctie. Bevat een actief extract van de Nasturtium-bloem, wat het ontstaan van vrije radicalen en schade aan de huidmatrix beperkt. Het ontgiftende Groene thee-extract kalmeert de huid, terwijl het Moringa extract vol zit met antioxidanten en vitamine C.

BioCellulose Anti-Aging Mask
Revolutionair Anti-Aging masker op basis van Biocellulose. De werkzame hoofdstof is PhytoCellTec™ MD. Dit is een liposomale werkstof op basis van de stamcellen van een zeldzame Zwitserse appel. Bevat de FucoGel™ active, welke de huid verbetert volgens het S.M.A.R.T principe: Soothing, Moisturizing, Anti-aging, Restructuring & Touch. Bevat daarnaast bosbesextract, rijk aan aminozuur, vitaminen, antioxidanten en essentieel vetzuur, om de huid te revitaliseren.

Purifying Black Mask
Ga onzuiverheden effectief tegen met het Purifying Black Mask. Ontwikkeld voor de huid met onzuiverheden, mee-eters en roodheid.
Het koolmasker is gedrenkt in een zeer intensief werkend serum. Het serum bevat:
– PoreAway active om de poriën te laten samentrekken, gewonnen uit de aromatische hars van de Mastiekboom
– AC.NET active, om overmatige talgproductie en het ontstaan van onzuiverheden tegen te gaan
– Vitamine B6, om overgevoeligheidsreacties van de huid te verminderen
De AC.NET active bestaat uit nordihydroguaiaretic zuur (NDGA) en oleanolzuur. Het oleanolzuur gaat overmatige talgproductie tegen, terwijl NDGA een celgroeireguleerder is die hyperkeratose (overmatige opbouw van huidcellen op het huidoppervlak) remt. Het corrigeert tevens de abnormale afzetting van huidcellen, de reden waardoor poriën verstoppen.

€ 70,-
(60 minuten)

Upgrade € 5,-

Maak jouw afspraak